Tuttuja asioita uudella tavalla- Innovatiivisia yrittäjiä Voimakkaan kumppaneina

Tuttuja asioita uudella tavalla- Innovatiivisia yrittäjiä Voimakkaan kumppaneina

Tuttuja asioita uudella tavalla- Innovatiivisia yrittäjiä Voimakkaan kumppaneina

2010-luvun puutarhasektorilla yritys voi syntyä, kun innostunut ja bisnesmahdollisuuksia etsivä  ihminen ottaa exelin eteensä ja listaa voimakkaita trendejä. Kaikki haluavat terveyttä. Sitten vaan tuotanto pystyyn ketterästi lähelle asiakkaita. Ajatusten ja laskennan tuloksena voi syntyä luomulähiruokaa teollisuusalueelle, ammattilaisen hoitamia perheen omia omenapuita tai tuoreita kotimaisia mansikoita lokakuussa. Puutarha & Kauppa -lehden artikkelissa Voimakas-hankkeen yrittäjät ja tutkijat kertovat esimerkkejä, miten puutarhasektorilla on rajattomat mahdollisuudet tarttua kuluttajien toiveisiin ja jalostaa näistä maksuhaluiselle asiakkaalle arvokasta.

Lue lisää Voimakas-juttuPK26_27_10_2016

Canvas (002)

Artikkelikuva: Kari Jokinen

Kuvio: Hilkka Halla