Ruoan tuottaja kutsuu tilalle ostoksille

Ruoan tuottaja kutsuu tilalle ostoksille

Ruoan tuottaja kutsuu tilalle ostoksille

Tuottajat kutsuvat kuluttajia maatilalle ostoksille lauantaina 10.9.2016. Samalla saamme tutustua siihen, miten kotimaista ruokaa tuotetaan.  Tutustutaan toisiimme. Keskustellaan ja kerrotaan toistemme toiveista. Tapahtumasta kerrotaan lisää täällä.

Sivuston kautta ehdit vielä kirjautua myyjäksi. Tapahtuman järjestäjät Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014-2020 ja Maaseutuverkostopalvelut, Turun yliopiston Brahea-keskuksen Lähiruoan koordinaatiohanke, Aitojamakuja.fi, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ja Svenska Lantbruksproducenternas Centralförbund tarjoavat tuottajalle helpon, sähköisen näkyvyyden. Tässä on yksi tapa saada suoraa asiakaspalautetta tai testata uusia tuoteideoita. Voimakas suosittelee!

Kaupan päälle voi olla tarjolla elämänmakuisia elämyksiä. Artikkelikuvassa Pimu-pupu nautiskelee luomunauriin varsia.