Voiko maaseudun tehdä?

Voiko maaseudun tehdä?

Voiko maaseudun tehdä?

Ideoiden ja teknologian avulla voi rakentaa melkein mitä tahansa; jopa maaseudun. Tanskan Århusissa kaupungin kylkeen 2009 avattu, nykyisin reilun neljän hehtaarin kokoinen alue, tavoittelee täydellistä ruoantuotannon ekosysteemiä. Ideana on koota yhteen innovatiivisia  ruoka-, energia-,  vesi- ja jätealan yrityksiä sekä tutkijoita, kehittäjiä ja hallintoakin. Tanskalainen Agro Food Park voidaan nähdä kaupunkiviljelyn seuraavana askeleena. Yksittäisen tuotantoyksikön lisäksi luodaan suljettu energiakierto ja liitetään hyvinvoivat asukkaat samaan kokonaisuuteen. Tulevaisuuden maaseudun voi siis myös tuoda??

Aiheesta lisää http://inhabitat.com/massive-food-hub-in-denmark-is-agricultures-answer-to-silicon-valley/

 

Leave a Comment

*