Startup-kisoilla sparrausta ja näkyvyyttä

Startup-kisoilla sparrausta ja näkyvyyttä

Startup-kisoilla sparrausta ja näkyvyyttä

Tuoreet yrittäjät eivät hautaa ideoitaan. Suomessakin järjestetään useita kansainvälisiä, valtakunnallisia ja alueellisia tapahtumia, joihin osallistujia riittää. Koska tapahtumiin löytyy sijoittajia, kummiyrityksiä ja kumppaneiden etsijöitä, lienee ilmeistä, ettei tilaisuuksia järjestetä vain pelkän pelkän pöhinän toivossa. Menestyminen tapahtumissa tuo aina julkisuutta. Avoimuus onkin onnistuvan yrityksen edellytys.

Kasvu Open -tapahtuma tarjosi uusille tai uudistuneille yrityksille mahdollisuuden testata ideoitaan ja samalla saada liiketoiminnan konkareilta näkemystä kansainvälistymiseen ja kasvuun. Yli 700 osallistujan joukosta palkittiin Voimakas-hankkeessakin mukana olevat Belightful Design oy ja Silmusalaatti.

Aiheesta lisää:

https://www.kasvuopen.fi/finalistit

turkulainen-belightful-design-palkittiin-kansainvalistymispotentiaalistaan

https://www.kasvuopen.fi/yritykset/silmusalaatti

 

 

Leave a Comment

*