Yrittäjien, kehittäjien ja tutkimuksen yhteistyöllä uutta liiketoimintaa

Yrittäjien, kehittäjien ja tutkimuksen yhteistyöllä uutta liiketoimintaa

Yrittäjien, kehittäjien ja tutkimuksen yhteistyöllä uutta liiketoimintaa

Uuden liiketoiminnan aloittamiseen tarvitaan idea, osaamista ja rahaa. Verkostoitumistaitoinen ja osaava yrittäjä löytää kumppanin tarvittaessa vaikka monikansallisesta ICT-konsernista. Suomalainen yrittäjä on houkutteleva kumppani, kun hän hyödyntää teknologista huippuosaamista ja puhdasta ympäristöä. Ulkomaiset toimijat arvostavat myös turvallista yhteiskuntaamme, jossa toimitaan kuten on luvattu. Yhteiskunnan tukemien kehittämis- ja tutkimusorganisaatioiden sujuva yhteistyö helpottaa yrittäjiä kansainvälisten kontaktien ja sopimusten syntymiseksi.

Esimerkki hyvin alkaneesta kansainvälisestä liiketoimintaverkostosta on Robbesin pienen puutarhan puutarhurin, Robert Jordaksen ja Fujitsun yhteistyö, jota ovat olleet verkottamassa Luonnonvarakeskuksen Voimakas-hankkeen Kari Jokinen ja Finpron toimijat.

Lisätietoja Finpro 

Leave a Comment

*