Ostetaanko perunoita vai juuri NIITÄ superpottuja?

Ostetaanko perunoita vai juuri NIITÄ superpottuja?

Ostetaanko perunoita vai juuri NIITÄ superpottuja?

Bulkkiperunoiden lautaselle mättämisen sijasta voisimme huolellisesti asetella annokseemme runsaasti magnesiumia sisältäviä, vastuullisesti tuotettuja, suomalaisia superpottuja, jotka pitävät krampit loitolla. Pohjanmaalla on otetettu tutkijoiden tieto käyttöön ja brändätty peruna, jonka ravintoaineet on todennettu.

Tutkijat tietävät, millä viljelytoimenpiteillä syntyy missäkin olosuhteissa tavoitellut ominaisuudet ja kuluttajat ovat aiheesta yhä kiinnostuneempia. Valistuneet kauppiaat näkevät monipuolisen ja läpinäkyvän lähituotannon kilpailuetunaan. Yksi keino kotimaisen ruokaketjun kannattavuuden parantamiseksi olisikin bulkkitomaattilaatikoiden vaihtoehdoksi tarjota esimerkiksi mitatusti makeaa Esperoa.

Leave a Comment

*