Edelläkävijäyritys tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuksia ongelmanratkaisuun

Edelläkävijäyritys tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuksia ongelmanratkaisuun

Edelläkävijäyritys tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuksia ongelmanratkaisuun

Uuden ajan yritys putsaa pois hierarkiat ja keskittyy päätavoitteensa toimeenpanoon: Asiakkaalle tarjotaan välineitä yrityksen ja yhteiskunnan ongelmien ratkaisuun. Tulevaisuudentutkimus osoittaa, että toimialasta riippumatta yrityksille on tärkeää työntekijöiden sitoutuminen pitkäjänteiseen toimintaan, jossa päätavoite ei ole tuloksen välitön ulosmittaaminen, vaan talous on tulos toiminnasta. Innovointi on jokaisen organisaation jäsenen oikeus, sosiaaliset taidot arvostetaan oppisaavutusten rinnalle ja luottamus korvaa käskyttämisen.

Lisää edelläkävijäyrityksistä professori Markku Wileniuksen  haastattelussa.

 

Leave a Comment

*