Esiintymistaidot välttämättömiä kasvuyrittäjälle

Esiintymistaidot välttämättömiä kasvuyrittäjälle

Esiintymistaidot välttämättömiä kasvuyrittäjälle

Hienostakin ideasta syntyy liiketoimintaa vasta, kun osaa myydä ideansa sopiville kumppaneille. Media-ammattilaiset osaavat muokata viestejä tavoiteltua asiakasta varten. Silti yrittäjän itse kertoma oma tarina ja persoona välittävät  asiakkaille luotettavuutta. Yrittäjä tarvitsee esiintymistaitoja jatkuvasti.  Vaikka toisille meistä esiintymistaidot vaikuttavat tulleen jo geeneissä, kyse on taidoista, joita voi oppia. Taitava esiintyjä tietää tavoitteensa, osaa ilmaista selkeästi asiansa ja ottaa huomioon niin tilanteen kuin kuulijankin. Bisnesviestintää kansainvälisesti suuntautuville start-upeille organisoi esimerkiksi Tekes

Leave a Comment

*