Toimialajen rajat murtuvat - Puutarha-alan ja matkailun synergiaa?

Toimialajen rajat murtuvat - Puutarha-alan ja matkailun synergiaa?

Toimialajen rajat murtuvat – Puutarha-alan ja matkailun synergiaa?

Turun yliopisto järjestää yhteistyössä Varsinais-Suomen Ely-keskuksen ja matkailualan toimijoiden kanssa seminaarin alueen positiivisen elinkeinopöhinän mahdollisuuksista matkailulle. Puutarha-ala puolestaan voi tarjota matkailupalveluille monipuolista hyvinvointia: ruokaa ja elämyksiä. Tavoittellisen yhteistyön rakentamiseksi löytyy palikoita, jos yhteistyön hyötyjä osataan riittävän konkreettisesti kuvata. Tärkeää on, että innostuneet ja osaavat tekijät löytävät toisensa. Vaikkapa yliopiston järjestämässä tilaisuudessa...

Artikkelikuva: Luken Piikkiön toimipisteen yhteydessä toimiva Arboretum on osoitus, miten osaavalla viheralueen hoidolla voi luoda hyvää oloa. Saman tyyppistä hyötyä asiakkailleen haluavat tarjota myös matkailuyritykset. Kuva Hilkka Halla.

Leave a Comment

*