Sadonkorjuuseminaarin satoa

Sadonkorjuuseminaarin satoa

Sadonkorjuuseminaarin satoa

Voimakkaan Sadonkorjuuseminaari kokosi Hämeenlinnaan Verkatehtaalle reilut 50 osallistujaa. Seminaari loi monipuolisen katsauksen Voimakas-hankkeen teemoihin:  Kysynnän muutoksiin sekä liiketoiminnan uudistumiseen, kasvuun ja elinvoimaan. Seminaarissa esiintyneet yrittäjät Jyrki Sukula, Yrjölän Marjatilan Tiina Harrinkari ja Piltin puutarhan Hanna Helenius kertoivat omista motiiveistaan liiketoiminnan kehittämisessä. Vaikka yritysten tuotanto on erilaista, kaikkia heitä yhdistää uteliaisuus toimintaympäristön muutokseen. Yritys voi kannattavasti uudistua myös muiden tekemien keksintöjen avulla, kun osaa ketterästi soveltaa muiden onnistumisia oman yrityksensä vahvuuksiin.

Kiitos kaikille seminaariin osallistuneille! Esitykset löytyvät tästä.

 

Leave a Comment

*