Työhyvinvointi parantaa tuottavuutta

Työhyvinvointi parantaa tuottavuutta

Työhyvinvointi parantaa tuottavuutta

Puutarhayrittäjän ja yritysten henkilökunnan hyvinvoinnilla on vaikutusta, varsinkin pitkällä aikajänteellä, yrityksen jatkuvuuteen ja tulokseen. Voimakas-hankkeessa aloitetun tutkimuksen jatkamiseksi ESR-Kestävää kasvua ja työtä 2014 - 2020 ja Maatalousyrittäjien eläkelaitos rahoittavat Luonnanvarakeskuksen HortiProw - Puutarha-alan työhyvinvointi ja tuottavuus -hankkeen. Tavoitteena on tuottaa yrityksille ratkaisuja tuottavuuden nostoon ja työurien jatkamiseen. Tutkimuskumppaneina ovat Työtehoseura ry, Perunantuotannon tutkimus- ja kehityssäätiö.

Lisätietoa hankkeen tavoitteesta ja toiminnasta Lukesta ja hankkeen toimijoilta tiina.mattila@luke.fi ja ulla.ovaska@luke.fi.

Leave a Comment

*